Kleurentrend 2014 – 2015 : Emotion

Omdat we leven in een zeer veeleisende, rationele wereld, hebben we meer dan ooit behoefte aan emotie in het interieur. Emotion gaat over decoratie die gezelligheid en warmte meebrengt en een pauze neemt van de niet aflatende rush en het kille zakelijke bestaan. Producten en objecten die een emotionele meerwaarde creëren, maken meer dan ooit het verschil. Emotion toont drie styling scenario’s, elk met hun eigen kleurbeleving en mind set.

Terre Natale

In deze geglobaliseerde wereld onttrekken we onze identiteit aan onze ‘terre natale’, aan onze geboortegrond. Met die ‘terre natale’ verankeren we via de sociale media, waar we ons ook bevinden. Vintage en artisanaal aandoende producten geven vertrouwen. De kleuren zijn gedempt en met de aarde verbonden.

 gordijnen Gent - Roeselare

Soularis

Materiële welvaart volstaat niet meer. We willen ook emotionele ervaringen die onze ziel bevredigen. We kiezen daarom voor spirituele, harmonieuze interieurs. De kleuren en materialen zijn transparant en poëtisch. De materialen vertellen een verhaal in tedere pastels met een pittig accent in geel of zwart.

 gordijnen Gent - Roeselare

Colorfools

We zijn het doemdenken beu en kiezen resoluut voor optimisme en kleur. Wetenschappelijke studies geven ons inzicht in kleur en dat passen we steeds vaker toe. We zijn gek op eerlijke kleuren en kiezen de materialen in functie van het pallet. Zolang het maar bol staat van vitaliteit en energie.

gordijnen Gent - Roeselare

Bron : Intirio